AJUTS DAVANT DEL CORONAVIRUS

Repartides més de 1.400 'targetes moneder' a famílies amb beca menjador a Cornellà

Aquesta ajuda, oferta per la Generalitat a través del Consell Comarcal, s'allargarà durant tot el temps que duri l'estat d'alarma

Les targetes porten un saldo inicial de 40 euros i seran recarregables, i només es poden utilitzar en establiments d'alimentació

undefined41124288 santa comoloma de gramenet 29 11 2017 sociedad el instituto 171203214545

undefined41124288 santa comoloma de gramenet 29 11 2017 sociedad el instituto 171203214545 / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Cornellà ha distribuït un total de 1.412 ‘targetes moneder’ a les famílies dels alumnes d’educació infantil i primària que tenen concedida una beca menjador aquest curs, que van ser repartides la setmana passada per la Generalitat a través del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

Les targetes, que s’han entregat a domicili per evitar desplaçaments, estan carregades inicialment amb 40 euros –quatre euros per dia lectiu– i només es podran gastar en establiments d’alimentació. A més, s’aniran recarregant durant tot el temps que duri l’estat d’alarma i els centres educatius continuïn sense obrir. 

Aquesta ajuda se suma a la reorganització del servei de beques menjador de les guarderies que l’Ajuntament va fer a l’inici de la crisi sanitària, amb l’objecte de garantir un àpat diari a nens en situació de vulnerabilitat.

Notícies relacionades

El consistori va contactar amb les famílies dels 88 nens que compten amb aquesta ajuda, que poden anar a recollir els menús de cada jornada a dos centres de la ciutat, una mesura que s’allargarà fins que acabi l’estat d’alarma.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA