ESPECTACLE FAMILIAR

El grup Xiula explora els «secrets més íntims» del cos humà a l'Auditori de Cornellà

'Dintríssim de Xiula' és un concert teatralitzat en què es combinaran les noves cançons del grup amb els seus temes clàssics

auditori-cornella

auditori-cornella

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La programació ‘Berenem a l’Auditori’ s’endinsa en el cos humà aquest diumenge, 15 de març, a les sis de la tarda a la sala gran de l’Auditori de Cornellà. ‘Dintríssim de Xiula’ és un concert teatralitzat en què es combinaran les noves cançons del grup amb els seus temes clàssics, acompanyant-los de «projeccions sorprenents», assenyalen des del consistori.

A través de la música, l’humor i acompanyats per projeccions anatòmiques, els Xiula s’enfrontaran al sucre, vibraran amb els polls, disfrutaran d’una meditació màntrica col·lectiva i tractaran altres temes que afecten a tothom, com els mocs o les pantalles.

Els quatre músics, després d’haver viatjat pel món, decideixen iniciar l’aventura definitiva: un recorregut per l’interior del cos humà per descobrir «els seus secrets més íntims». Un viatge que es converteix en «metàfora d’un moment introspectiu, una pausa per respirar, tancar els ulls i mirar cap a dins», expliquen des de l’ajuntament.

Berenar previ

Una hora abans de l’espectacle, els assistents podran berenar al hall  L’entrada és gratuïta tant amb el carnet Super3, com per als menors d’edat amb el carnet TR3SC (si es compren anticipades).

Notícies relacionades

L’entrada general costa 15 euros a la taquilla i 12 euros si es compra de manera anticipada en la web de l’Auditori.

Més notícies de Cornellà en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA