MEMÒRIA

Cornellà recorda la història de les dones més rellevants de la ciutat

L'acte s'emmarca a l'agenda d'actes de commemoració del Dia Internacional de la Dona Treballadora del municipi del Baix Llobregat

mujeres-cornella

mujeres-cornella

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Emmarcat en l’agenda d’actes de commemoració del Dia Internacional de la Dona Treballadora, aquest diumenge 1 de març hi ha programat l’itinerari històric de ‘Dones de Cornellà’. Aquesta activitat començarà a les 11h al Castell, punt de trobada per després recórrer diferents espais del municipi que tenen relació amb les dones més rellevants de la localitat.

El parc de Rosa Sensat, l’Escola Municipal de Música Roser Cabanes, l’Estadi Municipal d’Atletisme Pilar Pons i la Biblioteca Marta Marta seran algunes de les localitzacions que formaran part del recorregut d’aquest itinerari de ‘Dones de Cornellà’

Aquest repàs dels espais femenins de la ciutat va a càrrec de l’experta en història local Sandra Rosas, amb la col·laboració del Centre d’Informació i de Recursos per les Dones (CIRD).

Feminisme a l’aire lliure

L’objectiu és «donar a conèixer el paper rellevant que algunes cornellanenques han tingut en la història de la ciutat i arran de les seves fites, repassar la seva vida i el context històric en què es trobaven», expliquen des del consistori.

Notícies relacionades

És una activitat a l’aire lliure que combina la història i el feminisme alhora que «es pot disfrutar d’un passeig agradable per Cornellà», afegeixen.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA