ESDEVENIMENT INTERNACIONAL

La Fira de Cornellà, epicentre del món del busseig amb el XXI Mediterranean Diving Show

Les diferents propostes de l'esdeveniment es desenvoluparan entre els dies 14, 15 i 16 de febrer

md 2019 11

md 2019 11

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Cornellà, Sergio Fernández, inaugura el XXI Mediterranean Diving Show aquest divendres 14 de febrer, a les 12 del migdia, acompanyat pel director general de Pesca i Assumptes Marítims de la Generalitat de CatalunyaSergi Tudela. Les diferents propostes de l’esdeveniment es desenvoluparan entre els dies 14, 15 i 16 de febrer.

El Mediterranean Diving «manté un indiscutible posicionament com a trobada de referència per al món de les activitats subaquàtiques», expliquen des de l’organització. Aquest any, l’esdeveniment compta amb més d’un centenar d’estands i amb «una important presència» d’expositors procedents d’altres països.

A Espanya es comptabilitzen unes 28.000 llicències federatives i Catalunya es manté al capdavant segons el nombre de llicències emeses i amb més de 200 centres d’immersió autoritzats que arriben a facturar uns 20 milions d’euros a l’any.

Segons els organitzadors, aquestes xifres avalen la ubicació d’aquesta fira, un saló que acapara l’atenció durant tres dies de milers de professionals, esportistes i aficionats.

Recollida de residus marins

Notícies relacionades

En el marc d’aquesta 21a edició es presenten novetats com el projecte ‘Marviva’ de recollida de residus marins, es projecten documentals de primer nivell, s’entregarà el guardó Bussejador d’Honor 2020, conferències, demostracions d’apnea, etc.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA