El Museu de Matemàtiques de Cornellà registra el seu rècord de visitants anuals

El museu ha incrementat en 30.000 usuaris el nombre de visites durant el 2019 respecte a l'any anterior; alguns, procedents de Bèlgica, França i Austràlia

Can Mercader, a Cornellà.

Can Mercader, a Cornellà. / PERIODICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El 2019, el Museu de Matemàtiques de Catalunya (MMCA), que aquest 2020 celebra el seu sisè aniversari, va registrar el seu rècord de visitants a l’arribar als 100.000 –30.000 més que durant l’any anterior–. La majoria dels assistents són escolars de Cornellà de Llobregat i de la resta de Catalunya, a més d’estudiants provinents de les Balears, el País Valencià i Navarra.

Durant l’any passat també van rebre la visita de ciutadans de Bèlgica, França i Austràlia, concretament de Sydney.

El MMCA va obrir les seves portes el 2 de febrer del 2014 i es va convertir en el primer equipament d’aquestes característiques d’Espanya que busca difondre els conceptes matemàtics a través del lleure.

La presència internacional del museu

En aquests moments, les dades de participació el consoliden com «un dels museus més visitats de la comarca del Baix Llobregat i també demostren el seu eco internacional», expliquen des del consistori. El 2018 va ser el responsable d’organitzar la conferència internacional ‘MATRIX’, amb matemàtics de tot el món.

Notícies relacionades

El MMCA, amb seu al Palau Mercader de Cornellà de Llobregat, va celebrar diumenge passat, 2 de febrer, el seu sisè aniversari amb una festa entorn del parc de Can Mercader.

Més notícies de Cornellà en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA