PÚBLIC FAMILIAR

La Biblioteca Central de Cornellà acull l'espectacle participatiu 'Formigues a la cuina'

L'obra s'emmarca en el programa 'Dissabtes Familiars!', que organitza l'ajuntament de la ciutat del Baix Llobregat

formiguesalacuina

formiguesalacuina

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Biblioteca Central de Cornellà acollirà l’espectacle participatiu ‘Formigues a la cuina’, una obra a càrrec de la companyia Genovesa Narratives Teatrals. L’esdeveniment tindrà lloc el pròxim dissabte 8 de febrer a les 12.00 h i s’emmarca en la programació dels ‘Dissabtes Familiars!’ que organitza l’Ajuntament de Cornellà.

«Diuen que les formigues són golafres, també diuen que prefereixen els matins assolellats d’estiu que les fredes tardes d’hivern, i que es fan la casa en llocs estranys, molt estranys. De vegades, com és el cas, es construeixen casa seva en un racó de la cuina de la casa d’un altre». Amb aquesta premissa la companyia presenta el seu espectacle.

L’activitat està dirigida al públic familiar, especialment a nens a partir de 3 anys, i l’accés és lliure fins a completar l’aforament de la sala infantil de la biblioteca (carrer de Mossèn Andreu 15).

Esdeveniment rotatori

Notícies relacionades

Els ‘Dissabtes Familiars!’ es fan de manera rotatòria a les tres biblioteques de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà al llarg de la majoria dels mesos de l’any. Dissabte dia 15 serà el torn de la Biblioteca Marta Marta, que acollirà un taller de màscares a càrrec del grup JumpingClay.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA