VACANCES DE NADAL

La Fira de Cornellà s'obre als més petits abans d'acabar l'any

La fira també acull demostracions dels gossos policia a càrrec de la Guàrdia Urbana de Cornellà i una zona dedicada a jocs virtuals

finfantil2019

finfantil2019

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Fira de Cornellà tanca el 2019 centrant-se en el públic infantil amb laFira Infantil de Nadal.En total, sumen 8.300 metres quadrats de superfície dedicats a «la diversió dels més petits de la casa» durant les vacances de Nadal.

Aquest dimarts 31 de desembre és l’últim dia perquè els nens gaudeixin de les diferents ofertes del recinte firal, en horari d’11 a 18 h. Les tarifes «només s’apliquen als menors als quals va destinada l’activitat, és a dir, als petits i petitesd’entre 2 i 12 anys», expliquen des de l’organització.

Des que el saló nadalenc va obrir portes el passat dia 21 de desembre, els menors es poden decantar per: els castells inflables, la zona d’esport, tallers o jocs de taula. Per als més petits, el recinte té preparada una àrea de ludoteca, atraccions de fira i de joc simbòlic.

Gossos policia

Notícies relacionades

En aquesta edició, la fira també acull demostracions dels gossos policia a càrrec de la Guàrdia Urbanade Cornellà i una zona dedicada a jocs virtuals.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA