FESTES NADALENQUES

El Museu de les Aigües de Cornelllà organitza tallers per elaborar un gran pessebre

Els participants ajudaran a construir un pessebre en què destaquen elements relacionats amb l'aigua com un molí, un pou i un riu

agbar181222 116

agbar181222 116

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Museu de les Aigües de Cornellà desenvolupa els‘tallers de Nadal’,uns tallers participatius d’entrada gratuïta on els més petits participen activament en el muntatge d’un gran pessebre: podran elaborar figures fetes a mà, fer la recreació dels paisatges rurals, així com les imatges bíbliques més conegudes i, especialment, els detalls que inclouen el moviment de l’aigua com rius, pous o el molí, entre d’altres.

A més, els participants podran utilitzar unes bicicletes estàtiques per impulsar l’aigua cap a a tots els racons del pessebre i «aconseguir que tingui vida pròpia», expliquen des del museu. «Gràcies a la participació dels més petits, l’escena evoluciona dia a dia», afegeixen.

L’activitat, per a la qual no es requereix reserva prèvia, és gratuïta per a tots els públics i es podrà realitzar des del 21 de desembre i fins al 5 de gener, de dimarts a dissabte de 10:00 a 14:00 h, i de 16:00 a 18:00 h i els diumenges, vigílies de dia festiu i dies festius de 10:00 a 14: 00 h (el Museu de les Aigües tancarà el dia 1 de gener).

Sobre el Museu de les Aigües

La missió del Museu de les Aigües és «conservar, fer valer i interpretar el patrimoni industrial i arquitectònic de primer ordre que li ha sigut llegat», expliquen.

Notícies relacionades

Des d’aquesta voluntat, el Museu té l’objectiu de captar i divulgar els diferents públics el coneixement de l’aigua com a substància i els valors ambientals i culturals associats, a favor d’una sensibilització per a un desenvolupament sostenible.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA