CENTRES CÍVICS

Noves propostes per començar l'any als centres cívics Cornellà

Les inscripcions a les més de cinquanta opcions planificades estaran obertes durant el mes de desembre

534 ajuntament4

534 ajuntament4

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els centres cívics de Cornellà ja tenen a punt la nova programació per al primer trimestre de l’any. Les inscripcions a les més de cinquanta opcions planificades estaran obertes durant el mes de desembre.

Al Centre Cívic Sant Ildefons, en col·laboració amb les diferents entitats del barri, es poden trobar tallers de fotografia a càrrec de l’Espai fotogràfic Sant Ildefons, de dibuix i pintura o de joieria.

Col·laboren entitats com ara l’Associació Cornellà per les Dones, Associació Dansa i Ritme, Gent i Futur, Centre Cultural Andaluz Blas Infante, Escola d’art Cornell’Art-Traços i Associació Andalusa Fills d’Almáchar.

Més tallers al CC Gavarra i al Parc Esportiu

Al Centre Cívic de Gavarra seran protagonistes les arts plàstiques amb el  taller d’art a càrrec de l’artista Evaristo Benítez, o els d’artteràpia i risoteràpia. També l’associació Gent i Futur ofereix tallers variats d’introducció a la moda, ‘patchwork’, ioga, tall i confecció, brodat i tècniques de patronatge industrial.

Quant al centre cívic del Parc Esportiu Llobregat, presenta 31 propostes de tot tipus i per a totes les edats entre les quals hi ha cursos habituals com ara dibuix i pintura, cuina, meditació, ‘mindfulness’, abdominals hipopressives i ioga.

Notícies relacionades

Destaquen també les opcions que es fan els dissabtes, com els tallers deCuina en Famíliai dos tallers gratuïts de medi ambient: Arranjaments de RobaiCostura Creativa.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Ajuntaments