CULTURA

Blues i 'clowns' a l'Auditori de Cornellà

El grup Dr. Ricefield oferirà un concert divendres, 8 de novembre, i el grup de 'clown' Las Rois Vagabonds actuarà diumenge, 10

drricefield web

drricefield web

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El concert de Dr. Ricefield, que acull la Sala2.cat de l’Auditori de Cornellà, se celebrarà divendres, 8 de novembre, a les 21 h. El grup simbolitza el blues cuinat a casa, al delta de l’Ebre. «Fan el que els agrada, a la seva manera, tal com es fan els arrossos típics del Delta, on cada família té la seva pròpia recepta», afirmen des del consistori.

Dr. Ricefield fa de les seves visites mèdiques un petit homenatge a aquest gènere i els seus músics donen el 100% en temes de collita pròpia i en algunes ‘paraversions’ dels artistes més destacats. Es defineixen com «un quartet arrosser que porta la diversió a l’escenari a ritme del blues més fresc i modern», expliquen des de l’ajuntament.

Espectacle familiar

Diumenge, 10 de novembre, és el torn de Las Rois Vagabonds, un grup de ‘clown’ que porta a l’Auditori de Cornellà un espectacle destinat els més petits i per disfrutar en família.

Al seu espectacle donen ales a l’espectador per recórrer una part del camí ple de pantomima, acrobàcies, música... L’art de Las Rois Vagabonds «és el mirall còmic de la tragèdia i el mirall tràgic de la comèdia», expliquen des del consistori.

Notícies relacionades

A més, una hora abans de l’espectacle, s’oferirà als assistents un berenar perquè en disfrutin els més petits.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Ajuntaments