COL·LECTIU VULNERABLE

Cornellà crea una xarxa d'instal·ladors solidària per a famílies en situació de pobresa energètica

El conveni amb Gibaix fixa un preu de 50 euros pel butlletí obligatori per donar d'alta els subministraments i altres descomptes

534 ajuntament4

534 ajuntament4

1
Es llegeix en minuts
ACN

L’Ajuntament de Cornellà de Llobregat ha firmat un conveni ambl’Associació Professional d’Empresaris d’Electricitat, Fontaneria, Gas, Climatització i afins del Baix Llobregat (Gibaix) per crear una«xarxa d’instal·ladors solidària en benefici de les llars en situació de pobresa energètica».

El conveni estableix un protocol d’actuació que inclou un preu solidari fix de 50 euros, en comptes dels entre 150 i 250 habituals, per a les revisions i l’emissió del Butlletí de Reconeixement d’Instal·lacions Elèctriques (BRIE), obligatori per donar d’alta els subministraments. També estableix una reducció de més del 30% del preu de l’hora per fer treballs de millora de les instal·lacions a les vivendes que ho requereixin.

Indicar els beneficiaris del conveni

L’Oficina d’Eficiència Energètica de Cornellà, juntament amb els Serveis Socials, seran els encarregatsd’indicar els beneficiaris d’aquest conveni i derivaran Gibaix els respectius expedients per realitzar els procediments de reconeixement i certificats que siguin adequats.

Notícies relacionades

Serà l’Oficina l’encarregada de gestionar i valorar els informes emesos per Gibaix i iniciar les accions pertinents d’acord amb la legislació vigent.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA