06 juny 2020

Anar al contingut

ESPORT PER A TOTHOM

Cornellà engega el programa 'Vine a fer Esport Salut!'

La programació de tardor-desembre compta amb prop de 100 activitats al mes, gratuïtes i a l'aire lliure

El Periódico

Cornellà engega el programa 'Vine a fer Esport Salut!'

Cornellà ha posat en marxa les activitats de tardor del programa ‘Vine a fer Esport Salut!’ «una iniciativa per fomentar l’exercici físic i de salut a l’aire lliure, en diferents parcs i espais públics de Cornellà», apunten des de l’Ajuntament. La nova programació setembre-desembre compta amb prop de 100 activitats mensuals «gratuïtes i sense inscripció».

«L’objectiu és mantenir una vida activa en l’àmbit psicològic i social, trobar-se en millors condicions i disminuir el risc de malalties, mentre es disfruta dels espais verds de la ciutat, així com de les propostes a les piscines municipals», expliquen des del consistori.

Les activitats estan enfocades per poder fer exercici de forma moderada i equilibrada. La major part dels dies hi ha alternatives al matí i a la tarda per donar resposta als diferents públics. Totes tenen una durada aproximada de 50 minuts i estan dirigides per professionals.

Obertes a tothom

Tothom hi pot participar. Es tracta d’exercicis moderats, amb propostes variades per reforçar la salut i el benestar. L’activitat és gratuïta i no fa falta inscripció prèvia: només anar a l’espai escollit, on el personal monitor recollirà les dades personals.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes: Ajuntaments