FINAL DE TEMPORADA

El CN Cornellà presenta sis nedadors en els campionats d'Espanya

El club acomiada la temporada amb tres intensos caps de setmana, que es van iniciar el passat amb la participació de Cèlia Monforte en la categoria Aleví

Aquesta setmana serà el torn de David Flores, Pau Andreu, Joan Sánchez i Raúl Esteban, que disputaran el campionat Infantil, i tancarà Janna Blaya en Júnior

cornell

cornell

1

El Club Natació Cornellà es troba ja en la recta final de la temporada i l’està acomiadant amb magnificència, amb tres intensos caps de setmana en què sis nedadors del club, de les categories Aleví, Infantil i Júnior, han competit o competiran en els corresponents Campionats d’Espanya de les seves categories.

Les competicions finals es van iniciar el cap de setmana passat, quan es va disputar a Tarragona la trobada nacional d’alevins, on el CN Cornellà va estar representat per la nedadora Cèlia Monforte, que va quedar 8a d’Espanya en 200 m braça, amb un temps de 2,54,62 i 7a en 100 m braça (1,19,71).

Aquest cap de setmana, del 27 al 30 de juliol, serà el torn dels infantils en el Campionat d’Espanya Infantil, que es disputarà a Barcelona amb les participacions dels cornellanencs David Flores, Pau Andreu, Joan Sánchez Raúl Esteban.

Janna Blaya, representant en la categoria Júnior

Finalment, del 3 al 7 d’agost, es disputarà a Terrassa el campionat corresponent a la categoria Júnior, amb la participació de la nedadora del Cornellà, Janna Blaya.

Precisament, Blaya va participar del 12 al 14 de juliol a Mataró en el Campionat de Catalunya Júnior Open i Circuit català de trofeus de natació absolut, i va aconseguir medalles en les proves de 400 lliure (bronze).

Així mateix, va aconseguir la plata en els 400 m estil, l’or en la categoria Júnior (i bronze en absoluta) de 800 lliures i l’or en categoria Júnior en 1.500 lliures, en una competició en la qual també els seus companys van aconseguir les seves millors marques en la majoria de proves.