MÚSICA, DANSA I TEATRE

Maldita Nerea, Julio Manrique o el Circ Nacional de la Xina, entre les propostes tardorals de l'Auditori de Cornellà

Una vintena d'espectacles conformen la programació de setembre a desembre de l'equipament, que aquest any celebra el seu 25è aniversari

foto 3522804

foto 3522804

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Maldita Nerea, Julio Manrique, Mireia Aixalà, Emma Vilarasau o el Gran Circ Acrobàtic Nacional de la Xina són algunes de les apostes presentades per l’Auditori de Cornellà  per a la temporada de tardor, que s’estrenarà el setembre en un any en què l’equipament cultural commemora els seus 25 anys de vida.

L’Auditori allotjarà de setembre a desembre una vintena d’espectacles de teatre, música, circ i dansa per a tots els públics, distribuïts entre la programació de l’Auditori, a la sala gran, el cicle infantil Berenem a l’Auditori i la cartellera en petit format de la Sala2.cat.

Entre les propostes més destacades hi ha el concert de Maldita Nerea, que el 16 de novembre presentarà el seu últim àlbum, ‘Bailarina’, o l’actuació el 14 de desembre del Gran Circ Acrobàtic de la Xina, un dels més prestigiosos del món i amb més de 2.000 anys d’història.

Completen la programació de la sala gran obres com ‘L’habitació del costat’, dirigida per Julio Manrique i interpretada, entre d’altres, per Mireia Aixalà, o ‘Casa de nines, 20 anys després’, dirigida per Sílvia Munt i amb Emma Vilarasau i Ramon Madaula entre els membres del repartiment.

Programació familiar i de petit format

La Sala2.cat tornarà a acollir els espectacles de petit format, que aquesta vegada seran sis, i inaugurarà la temporada amb ‘Terra de voltors’, de la Cia. Vintperquatre, el 27 de setembre.

Notícies relacionades

Per la seva banda, el públic familiar podrà triar entre alguna de les cinc propostes que es presenten en la programació del ‘Berenem a l’Auditori’, que proposa espectacles per disfrutar en família amb berenar inclòs una hora abans i que s’inaugurarà el 29 de setembre amb el concert 'I Love Rock&Roll’.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Dansa Música