Anar al contingut

1.500 llocs en sis anys

L'Ajuntament de Cornellà ocupa 550 persones el 2018

En els últims sis anys el consistori ha invertit 10 milions d'euros a contractar unes 1.500 persones a través de plans d'ocupació i substitucions

El Periódico

L'Ajuntament de Cornellà ocupa 550 persones el 2018

L’Ajuntament de Cornellà ha donat feina a 550 persones el 2018, el 68% de les quals –381– s’hi han anat incorporant de manera progressiva al llarg de tot l’any a través de diferents plans locals d’ocupació, que han suposat prop d’un milió d’euros procedents dels pressupostos municipals.

Els llocs de treball han estat vinculats a l’execució de projectes municipals i per accedir-hi s’han tingut en compte les condicions laborals i familiars de les persones sol·licitadores, així com els seus perfils professionals.

Entre elles, hi ha administratius, educadors cívics, professors, pedagogs, conserges, auxiliars de biblioteca, dinamitzadors esportius i personal de reforç de la brigada municipal.

D’altra banda, el consistori ha contractat per a substitucions i personal interí de l’administració municipal 121 persones amb diferents règims i categories, i per a campanyes especials com Nadal, la Festa Major o el Festival de Pallassos s’han realitzat 56 contractacions temporals.

Des del 2012, l’Ajuntament ha ofert, amb el recolzament de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), un total de 1.500 llocs de treball, per als quals ha invertit prop de 10 milions d’euros, amb l’objectiu de fomentar l’ocupació local.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA 

Temes: Ocupació