AJUDA A LES FAMÍLIES

Els casals socials de Cornellà atendran gairebé 400 menors aquest estiu

L'ajuntament i diverses entitats de la ciutat cobriran les necessitats socioeducatives i alimentàries de nens i nenes en situació de vulnerabilitat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest any Cornellà oferirà de nou un servei dedicat a donar resposta a les necessitats socioeducatives i alimentàries d’uns 390 menors de la ciutat durant els mesos d’estiu,  especialment d’aquells que estan en situació de vulnerabilitat.

Mitjançant els casals socials, l’ajuntament i diverses entitats del municipi s’organitzen per garantir almenys un àpat diari als més petits els mesos de juliol i agost, amb l’objectiu d’ajudar les famílies durant l’aturada escolar.

Amb aquesta iniciativa, la ciutat pretén facilitar a les famílies, sobretot aquelles que disposen de menys recursos econòmics, poder cobrir adequadament les necessitats dels nens i nenes i que aquests puguin disfrutar d’activitats lúdiques i de lleure.

Els casals socials posen especial atenció en aquells menors que, durant el curs, ja disfruten d’ajuts de menjador escolar per part de l’administració pública i que a l’estiu poden tenir dificultats per rebre una alimentació correcta.

L’objectiu d’aquest any de les entitats i els serveis socials és donar resposta a una demanda de prop de 390 menors, als quals es garantirà una alimentació saludable i equilibrada i s’oferirà activitats lúdiques, esportives, excursions i colònies.

Durant el mes de juliol, el servei s’inclou en l’oferta habitual de la ciutat, mentre que durant el mes d’agost hi haurà dues propostes: el casal de Can Padró i el casal de Sant Ildefons.

El de Can Padró, organitzat per diferents entitats del barri i l’esplai Mowgli, compta amb el suport econòmic de l’Ajuntament de Cornellà, i té previst acullir al voltant de 60 nens i nenes.

Notícies relacionades

Per la seva part, el casal de Sant Ildefons està gestionat pel Club Infantil i Juvenil Sant Feliu-Sant Ildefons i compte amb l’ajuda de la Fundació Ajuda en Acció i altres entitats, i preveu acollir un total de 50 menors.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA