NOVA PROGRAMACIÓ

Jarabe de Palo, Pep Tosar o Josep Maria Pou, noms destacats de l'Auditori de Cornellà

La principal novetat són els espectacles infantils amb berenar inclòs que es faran un diumenge a la tarda cada mes

Pau Donés, durant l’actuació de Jarabe de Palo al Canet Rock.

Pau Donés, durant l’actuació de Jarabe de Palo al Canet Rock. / Jordi Pujolar

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El pròxim mes de febrer comença una nova temporada de l'Auditori de Cornellà, que enguany consta de 16 espectacles de teatre, circ, dansa i música per a tots els públics. 

Entre els plats forts d'aquesta nova temporada hi ha el concert de Jarabe de Palo del 17 de febrer, l'obra sobre Federico García Lorca de Pep Tosar (17 de març), l'espectacle de dansa i circ 'Lurrak' (7 d'abril), o 'Bodas de sangre', d'Oriol Broggi i La perla 29 (22 d'abril).

A més, la nova temporada també comptarà amb espectacles com 'Adossats', amb Ramon Madaula i Rosa Renom (6 de maig), l'actuació de Vicente Amigo en el marc del 35è Festival d'Art Flamenc de Catalunya (19 de maig), i 'Moby Dick', protagonitzada per Josep Maria Pou (20 de maig).

Pel que fa a les propostes de petit format que acull la 'Sala2.cat', s'inclouen propostes com 'Oceanes', protagonitzada per Clara Peya (16 de febrer), o els concerts del quartet musical Ad Libitum (2 de març) i de Núria Graham (6 d'abril).

Notícies relacionades

La novetat principal d'aquesta temporada és la posada en marxa de la nova programació 'Berenem a l'Auditori', espectacles infantils amb berenar inclòs que es faran els diumenges a la tarda una vegada al mes.

Més notícies de Cornellà a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA