FESTIVITAT

El Mag Maginet rep les cartes dels infants de Cornellà

De l'1 al 4 de gener els més petits podran assistir al campament del cèlebre personatge, qui escoltarà els seus desitjos i explicarà secrets sobre l'arribada dels Reis Mags

cornella

cornella

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / CORNELLÀ DE LLOBREGAT

El Campament Oriental del Mag Maginet reuneix cada any prop de 10.000 visitants. Principalment són nens i nenes que visiten el Mag Maginet, l'amic dels Reis que recull les seves cartes i els explica en secret com arribaran els Reis Mags aquest any a Cornellà.

Es tracta d'una de les celebracions tradicionals més originals i estimades de Cornellà. El Mag Maginet viu des de fa 300 anys a Cornellà, a la Torre de Miranda, i en fa més de vint-i-cinc que participa cada any en l'arribada dels Reis.

ARTESANIA I ANIMALS

A la gran botiga central que el Mag Maginet té al seu Campament Oriental respon les preguntes dels nens i nenes que el visiten i els dona pistes sobre la misteriosa arribada dels reis d'Orient. A més, el Mag compta amb espectacles a l'escenari, amb un mercat d'artesania i parades solidàries, amb carpa de contes i amb la carpa de la carta als Reis Mags.

Per una altra banda, el campament del Mag Maginet també compta amb un petit corral amb animals i granja, on els més petits poden jugar i aprendre sobre els animals.

DE L'1 AL 4 DE GENER

El campament de Maginet pot visitar-se al Parc Can Mercader durant els dies 1, 2, 3 i 4 de gener en horari de 18 a 21 h.

Notícies relacionades

A Cornellà, la Nit de Reis és un moment molt especial que se celebra amb un espectacle únic que acompanya els Reyes a la seva arribada. Aquest any el Mag Maginet i tots els nens i nenes de la ciutat els esperaran ensenyant l'element màgic al parc del Canal de la Infanta a partir de les 18.00h. Allà arrencarà la Cavalcada que recorrerà barris, carrers i places de la ciutat.

Més notícies de Cornellà a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Els Reis Mags