Més de 12.000 estudiants tornen a les aules a Cornellà

La ciutat comença la campanya 'Petó i adéu' per garantir la seguretat viària

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / CORNELLÀ DE LLOBREGAT

Més de 12.000 nens i joves tornen a les aules aquest 12 de setembre a Cornellà. Els setze col·legis públics, juntament amb els cinc instituts i els cinc centres concertats del municipi, obren de nou les portes en un curs marcat per la reducció de grups en d'altres municipis de Catalunya, circumstància que no ha afectat en Cornellà.

El nou curs escolar arriba sense grans novetats, encara que destaquen les obres de millores que l'Ajuntament ha dut a terme en alguns centres durant els mesos d'estiu per mantenir les aules en bon estat.

Aquest nou curs es tornaran a donar classes de reforç amb professors contractats des de l'Ajuntament mitjançant els plans d'ocupació i es donarà continuïtat al programa 'Educar per Créixer', que vol complementar el coneixement en diferents àmbits i establir consensos i col·laboracions des del vessant acadèmic i social de la ciutat per ampliar l'educació en valors i en coneixements.

A més, l'oferta formativa de Cornellà és àmplia i de qualitat i s'enriqueix amb més d'un centenar d'activitats complementàries promogudes des del Departament d'Educació.

'PETÓ I ADÉU'

Notícies relacionades

Antoni Gaudí i Mediterrani  l'Institut Esteve Terradas 'Petó i adéu'

Més notícies de Cornellà a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYAnotícies de Cornellà