Del 19 al 22 de juny

M-Clan i Txarango ompliran de ritme el Corpus 2014

La música serà un dels plats forts de la festa major de Cornellà, que combina els actes més tradicionals amb activitats per a tota la família

1
Es llegeix en minuts
Q. F. / Cornellà de Llobregat

El pregó de Corpus de dijous, 19 de juny, donarà el tret de sortida a la festa major de Cornellà. Aquest any, el parlament anirà a càrrec de la Societat Coral La Unió, que celebra el seu 160 aniversari. Ells encendran la metxa del Corndefoc, que indica que el Corpus ja ha arribat.

Un dels plats forts de la festa serà el concert de M-Clan de dissabte a la plaça Catalunya, a partir de les 22 hores. La música i el ritme continuaran diumenge amb l'actuació de Txarango.

A més d'aquests concerts principals, els joves podran disfrutar en directe de la banda Sweet California, que presentarà el seu primer disc divendres a l'aparcament del Parc Esportiu. I dissabte, a les 22 hores, serà el torn de la Nit Sounday amb el 'dj' Kryper.

El programa del Corpus vol equilibrar la música amb les festes més tradicionals i les activitats familiars. En aquest sentit destaquen les propostes emmarcades en el Corpus en Família, amb grups d'animació i tallers per als més petits, la gimcana, la festa de l'espuma i la mostra d'alfombres de flors, entre altres.

Pel que fa a la cultura tradicional, diumenge, 22 de juny, hi haurà una gran actuació castellera, amb els Castellers de Cornellà, els Minyons de Terrassa i la Jove Xiquets de Tarragona.

En total s'han programat més d'un centenar d'activitats que tenen com a objectiu reforçar els elements de participació popular, crear llaços de convivència i disfrutar de la vitalitat de la ciutat.

Notícies relacionades

Tota la programació del Corpus 2014 es pot consultar a través d'una aplicació per a mòbils, que inclou els horaris i els detalls de totes les activitats.

Més notícies de Cornellà

Temes:

Txarango