Ramoncín anirà a Cornellà de Llobregat per donar el seu suport al dret a decidir

L'Assemblea Nacional Catalana intensifica la seva campanya a l'àrea metropolitana de Barcelona

El músic Ramoncín, fa un any, a Madrid.

El músic Ramoncín, fa un any, a Madrid. / JOSÉ LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
J.S. / Cornellà de Llobregat

Després de la seva exitosa presentació aSanta Coloma de Gramenet, l'Assemblea Nacional Catalana(ANC) ha programat per al31 de generalCentre Cultural Joan García Nietoa les20 horesunnou actede la plataforma en una altraciutat metropolitana,Cornellà de Llobregat, que ja tésecció localde d'aquesta des defa tempsfa temps.

L'acte, de totes maneres, té unmorbo afegitperquè hi ha anunciat la seva presència el cantant madrileny Ramoncín, cosa que ha provocat gran enrenou mediàtic.Ramoncíns'ha mostrat partidari de l'anomenat dret a decidir, o el que és el mateix, el dret a l'autodeterminació.

Notícies relacionades

L'acte s'ha convocatsota el títol'Para qué un referendo para la independencia?', expressamenten castellà, per dirigir-se sense embuts a la poblaciócastellanoparlantdel municipi, i també hi participaran elSíndic de Greugesde la ciutat, Frederic Prieto, primer alcalde de la ciutat després de la restauració democràtica, i l'economista i doctor en EconomiaEmili Valdero. En el cartell es pot veure una nena amb la samarreta del Barça al costat del seu pare i banderes estelades de fons.

UNA DELEGACIÓ AMB GRAN CAPACITAT DE CONVOCATÒRIA

Les activitats de l'ANC en Cornellà han tingut molt èxit. Així, el10 de setembre passat, el dia abans de la mítica manifestació, va congregar ni més ni menys que 500 persones a l'anomenada 'Marxa de torxes'. El 2011 també es va organitzar, però l'èxit va ser menor, 150 persones.