OFERTES

¿Quan és el Black Friday 2022?

Aquesta data està marcada al nostre calendari amb l’objectiu de comprar per endavant els regals de Nadal o donar-nos el caprici que tant volem

¿Quan és el Black Friday 2022?

Zowy Voeten

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Des que va aterrar a Espanya, el Black Friday s’ha convertit en una de les dates que marquem al nostre calendari. El motiu és que podem comprar tot allò que vulguem regalar per sorprendre els nostres per Nadal per endavant i amb un descompte, o donar-nos els capricis que tant volem i no ens permetem durant la resta de l’any.

El Black Friday se celebra cada any coincidint amb el quart divendres del novembre, sent l’endemà la celebració d’Acció de Gràcies als Estats Units, que va ser el país on va néixer aquest dia. Per aquestes dates, una gran varietat de botigues ofereixen descomptes en alguns o tots els seus productes.

Celebració consumista

Notícies relacionades

Aquest any la celebració tindrà lloc el 25 de novembre. Tanmateix, s’ha d’estar atent, perquè alguns comerços aprofiten la setmana sencera o els dies previs a la data per oferir els seus descomptes.

El grup Inditex començarà el Black Friday el dia 24 a la nit en les seves aplicacions i les botigues físiques ho farà ja el 25 de novembre. En el cas de Mango, tindrà les ofertes disponibles durant els dies 25, 26 i 27 de novembre. D’altres com Amazon, aprofitaran tota la setmana per llançar els seus descomptes. En el cas de botigues d’electrònica com Media Markt o Fnac, tindran disponibles els descomptes durant tot el novembre, sent el 25 de novembre el dia més destacable quant als descomptes que oferiran.

Temes:

Consum