Patrocina:

DEL 5 AL 8 D’OCTUBRE

Movistar Centre acollirà el vertical d’indústria digital de BNEW 2021

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona ha firmat un acord amb Telefónica per portar a terme el BNEW Digital Industry, que abordarà els principals desafiaments del sector, al Movistar Centre

BNEW manté el seu format híbrid i ja compta amb participants de més de 130 països diferents, i supera així la xifra de la primera edició

Movistar Centre acollirà el vertical d’indústria digital de BNEW 2021
2
Es llegeix en minuts

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) i Telefónica han firmat un acord de col·laboració mitjançant el qual el Movistar Centre repeteix com un dels escenaris de la Barcelona New Economy Week (BNEW), esdeveniment híbrid B2B que tindrà lloc a Barcelona del 5 al 8 d’octubre. En aquesta ocasió, l’espai acollirà el vertical d’indústria digital i, d’aquesta manera, Telefónica torna a convertir-se en BVenue Partner de BNEW, el qual torna a posicionar Barcelona com a capital mundial de la nova economia.

Movistar Centre serà el punt de trobada per als debats sobre aspectes com les noves tecnologies de fabricació, les noves aplicacions per a sectors com l’agricultura o la salut, així com l’impacte del 5G en la indústria.

En l’acte de la firma, que ha tingut lloc a Movistar Centre, hi han estat presents Pere Navarro, delegat especial de l’Estat en el Consorci de la Zona Franca de Barcelona i president de BNEW, i José Manuel Casas, director general de Telefónica Territori Est.

Pere Navarro ha destacat que en el CZFB «ens enorgulleix tornar a comptar amb el recolzament de Telefónica perquè un espai tan especial com el Movistar Centre sigui de nou un dels platós de la segona edició de BNEW. El CZFB i Telefónica estem totalment alineats en el nostre afany per desenvolupar una nova economia que ens permeti sortir enfortits en aquesta època post-Covid».

Per la seva banda, José Manuel Casas ha dit que «el Movistar Centre de plaça de Catalunya es convertirà durant aquests dies en el centre de debat del futur de la indústria digital. Amb la cessió d’aquest espai, Telefónica vol mostrar el seu recolzament a la ciutat de Barcelona i concretament a aquesta iniciativa del CZFB, que l’any passat va tenir un gran impacte a nivell internacional. Esperem que aquest any tingui la mateixa o més repercussió gràcies a la rellevància de les temàtiques que s’abordaran, com la revolució que suposarà el 5G en la indústria i les ciutats».

Format híbrid amb participants de més de 130 països diferents

Notícies relacionades

Format híbrid amb participants de més de 130 països diferentsEn aquesta segona edició, el Consorci de la Zona Franca de Barcelona ha continuat apostant pel format híbrid que, a través d’una innovadora plataforma, permet a participants de tot el món seguir el contingut de qualsevol vertical en directe o en diferit durant els dies que dura l’esdeveniment. En aquest sentit, l’any passat es van registrar prop d’11.000 persones de 111 països diferents i, actualment, BNEW 2021 ja compta amb participants de més de 130 països diferents, i supera així la xifra de la primera edició i aporta a l’esdeveniment un alt grau d’internacionalitat.

D’altra banda, aquest any el Consorci de la Zona Franca de Barcelona ha doblat les temàtiques presents a BNEW respecte al 2020. Així, als cinc verticals de la primera edició –Logistics, Digital Industry, Ecommerce, Economic Zones i Reial Estate– se sumen aquest any a d’altres amb un plantejament més transversal, sempre sota el paraigua de la nova economia: Mobility, Sustainable, Talent, Science i City. Ja estan obertes les inscripcions a l’esdeveniment, completament gratuïtes. D’aquesta manera, el CZFB vol mostrar el seu compromís amb les empreses i el seu interès per treballar en la reactivació econòmica, confiant a poder arribar a tota mena d’empreses per ajudar el teixit empresarial en àmbit mundial a afrontar els desafiaments que planteja la nova economia.