Patrocina:

PLA ESTRATÈGIC

El Consorci de la Zona Franca aposta pel desenvolupament sostenible

La institució crea la Direcció de Responsabilitat Social Corporativa i Objectius de Desenvolupament Sostenible

L'acció s'ha dut a terme amb motiu del quart aniversari de la promulgació dels ODS per part de les Nacions Unides

eas

eas

1
Es llegeix en minuts

Coincidint amb el quart aniversari de la promulgació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible per a l’Agenda 2030 de les Nacions Unides, el Consorci de la Zona Franca de Barcelona ha decidit dotar-se d’una direcció de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) i ODS, d’acord al disseny del nou Pla Estratègic que prepara l’entitat pública.

El delegat especial de l’Estat en el Consorci, Pere Navarro, ha explicat que l’entitat «està desenvolupant un pla estratègic per materialitzar la Responsabilitat Social Corporativa i dissenyar les nostres prioritats dins dels 17 objectius de sostenibilitat i les seves 169 metes. El món no té un pla B i tots junts hem de treballar activament per a la sostenibilitat del planeta i de les empreses i el desenvolupament dels drets de les persones».

Navarro ha subratllat «el protagonisme que pot tenir el Consorci en la definició d’unes ODS específiques per al marc industrial i l’activitat econòmica, una sostenibilitat que enriquirà l’aplicació dels objectius de sostenibilitat que habitualment es conceben per a l’espai urbà i per als entorns naturals».

En el seu últim plenari corporatiu, el Consorci va aprovar reglamentar les subvencions de l’entitat per vincular-les als ODS i a l’activitat econòmica fent més transparent la concessió d’aquestes i la política d’RSC.

Notícies relacionades

Canvis interns

En una acció de promoció interna, Navarro ha nomenat Montse Novell com a directora del nou departament d’RSC i ODS, mentre que Víctor Francos, fins ara director de Relacions Institucionals, també assumirà la direcció de Comunicació Corporativa, càrrec que ocupava la primera.