Primera posició del rànquing per tercer any consecutiu

El Grupo Mutua finalitza el 2020 com a líder en assegurances generals

  • Acaba l’exercici amb un volum de primes No Vida de 5.418 milions d’euros, el 2,85% més que el 2019.

  • Grupo Mutua lidera també el rànquing de salut amb un volum de primes de 2.855 milions d’euros, el 6,23% més que l’exercici anterior.

  • En automòbils, el grup va concloure el 2020 amb un volum de primes de 1.577 milions d’euros, el 0,90% més que l’any anterior, en la segona posició del rànquing.

1
Es llegeix en minuts

El Grupo Mutua Madrileña tanca 2020 com la companyia d’assegurances generals líder per tercer any consecutiu. La companyia d’assegurances presidida per Ignacio Garralda va concloure l’exercici amb un volum de primes No Vida de 5.418 milions d’euros, que suposa un creixement del 2,85% respecte a l’any anterior, per sobre de l’increment mitjà del mercat en aquest negoci, que va ser de l’1,07%. El grup compta ja amb una quota de mercat en No Vida del 14,63%.

El Grupo Mutua continua així el seu creixement rendible i sostingut, per sobre del mercat i amb creixements positius en els seus rams principals d’activitat.

En salut, en què opera a través de SegurCaixa Adeslas, Grupo Mutua va tancar el passat exercici com a líder, amb uns ingressos per primes de 2.855 milions d’euros, el 6,23% més que l’exercici anterior, enfront el creixement del 5,01% del mercat en aquest ram.

Notícies relacionades

En automòbils, el grup va concloure el 2020 amb un volum de primes de 1.577 milions d’euros, el 0,90% més que l’any anterior, el creixement més marcat en primes dels cinc primers grups del rànquing i també clarament superior al del mercat, que va caure un -1,96% de mitjana en aquest ram.

Primeres posicions sectorials

En l’actualitat, el Grupo Mutua se situa com el primer grup assegurador en el mercat de No Vida, el primer en el negoci de salut, el segon en automòbils i el tercer en assegurances totals, incloent-hi Vida i No Vida, segons dades d’ICEA.

RÀNQUING ASSEGURANCES NO VIDA 2020