Mapfre supera els 7 milions d'assegurats a Espanya

A Catalunya la companyia compta amb prop de 700.000 clients

1
Es llegeix en minuts

MAPFRE acaba de superar els 7 milions de clients a Espanya, una fita que reforça el treball i l’aposta de la companyia amb els seus assegurats, aspectes que s’han enfortit en l’actual crisi. D’aquests, prop de 700.000 pertanyen a Catalunya.

La companyia té la xarxa comercial professional més àmplia de l’assegurança, amb 11.000 empleats i al voltant de 3.000 oficines distribuïdes per tot el territori. A Catalunya compta amb 750 empleats i 365 oficines per oferir un servei personalitzat als seus clients.

MAPFRE és la companyia d’assegurances de referència del mercat espanyol, i lidera els rams d’automòbils, amb més de 6 milions de vehicles assegurats, llar (amb més de 3 milions de pòlisses) i empreses, segment en el qual compta amb més de 720.000 clients pimes i autònoms, entre d’altres.

Així mateix, la companyia ha reforçat la seva aposta per la salut assegurant 950.000 persones i comptant amb 15 centres metges propis. D’aquesta xifra, són més de 67.000 catalans els que confien la seva salut a la companyia.

La companyia d’assegurances continua avançant en la seva estratègia dirigida a les famílies, i en té ja 250.000 d’identificades a l’Àrea de Clients de la companyia, amb més de 600.000 familiars registrats que es beneficien de múltiples avantatges, entre els quals, un sorteig d’un BMW model X1 si18Drive fins al 31 de desembre.

Notícies relacionades

A més, els socis del Pla de Fidelització MAPFRE Et Cuidem, que compta ja amb més de 3.200.000 integrants, disfruten d’altres beneficis, com els seus experts i assessors en diverses matèries (fiscal, salut, gestions...), múltiples sortejos, com els 15 Iphones XS amb capacitat de 64 GB, també fins a finals d’any, i descomptes en Trèbols, la moneda virtual de la companyia que suposa descompte directe en l’assegurança.

El mes de novembre els socis del pla podran beneficiar-se de fins a un 14% de descompte en productes de la llar gràcies al seu acord amb Amazon i altres interessants descomptes en reconegudes marques (El Corte Inglés, Carrefour, Decathlon, Ikea). A més, poden obtenir Trèbols proveint-se a les prop de 1.500 estacions de servei que tenen acord amb la companyia d’assegurances, i utilitzant la Targeta Financera MAPFRE teCuidamos. Es poden consultar tots els avantatges per ser soci aquí.