'Jo em quedo a casa'

Naturgy facilita assistència mèdica als seus clients mitjançant videotrucada

Les consultes podran fer-se cada dia de la setmana via trucada, pàgina web o aplicació 'online'

zentauroepp46767243 graf7906  madrid  30 01 2019   el presidente de naturgy  fra190130121307

zentauroepp46767243 graf7906 madrid 30 01 2019 el presidente de naturgy fra190130121307 / Emilio Naranjo

1
Es llegeix en minuts

Naturgy facilita als seus clients atenció mèdica gratuïta mitjançant videotrucada durant aquests mesos, amb l’objectiu que els ciutadans puguin fer consultes de salut sense necessitat de sortir de casa. Aquesta iniciativa s’emmarca dins del compromís de la companyia d’ajudar a contenir la propagació del coronavirus.

Per poder comptar amb aquesta assistència, que està a disposició de tots els clients de Naturgy, els usuaris s’hauran de registrar en la seva àrea privada a la web de la companyia. En el cas de clients no registrats, els usuaris seran informats de les instruccions de registre previ per al seu accés al servei.

Notícies relacionades

Les consultes, sense cita prèvia, podran fer-se cada dia de la setmana, les 24 h, mitjançant una trucada, la pàgina web o l’aplicació ‘online’. Aquest servei inclou informació mèdica de primeres actuacions en casos d’emergència, medicació i posologia per a pediatria i medicina general. En cas d’emergència, s’avisarà el servei 112 per a enviament d’ambulància al territori nacional.

El director general de Gas & Power de Naturgy, Manuel Fernandez, ha destacat que «en aquest moment d’emergència sanitària, l’assistència mèdica es converteix, si és posssible, en un valor més fonamental. A Naturgy no cessem en el nostre treball i iniciatives al servei de la societat que donin resposta a les necessitats d’aquests moments conjunturals d’alta incertesa i dificultats com l’actual».