Les receptes dels lectors

Crema d’espàrrecs verds amb curri

Rocío Serrano des de Barcelona ens proposa una excel·lent crema d’espàrrecs verds amb curri

Crema d’espàrrecs verds amb curri
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Rocío Serrano des de Barcelona ens proposa una excel·lent crema d’espàrrecs verds amb curri per al Club de Cuina d’EL PERIÓDICO

Crema d’espàrrecs verds amb curri

Per a dues persones

Ingredients:

  • 2 grapats d’espàrrecs verds

  • 1 ceballot

  • 1 carbassó mitjà

  • 150 ml de brou de verdures

  •  Nata per muntar

  • Curri en espècie

  • 8 gambes

  • Oli

  • All

Elaboració:

  1. Infusioneu el curri amb la nata a foc baix fins a portar-ho a ebullició. Apagueu-ho i reserveu-ho a la nevera.

  2. Talleu les verdures reservant les puntes dels espàrrecs.

  3. En una olla escalfeu primer la ceba, després afegiu-hi els espàrrecs sense les puntes i finalment el carbassó.

  4. Una vegada està tot ben escalfat afegiu-hi el brou de verdures i deixeu-ho bullir 25 minuts.

  5. Tritureu-ho ben fi i coleu-ho si fos necessari.

  6. Mentre es fa la crema, peleu les gambes i retireu-ne la tripa.

  7. En una paella amb oli afegiu els caps en fred i escalfeu-ho a foc mitjà fins que canviïn de color.

  8. Coleu l’oli aixafant els caps perquè deixin anar tot el suc.

  9. Torneu a tirar aquest oli a la mateixa paella amb una mica d’all laminat i quan sigui calent afegiu-hi les cues de gamba pelades fins que estiguin fetes.

  10. Saltegeu les puntes dels espàrrecs, que hauran de quedar al dente.

  11. Traieu el curri de la nevera i munteu la nata, i ja està llest per emplatar.

¿T’agrada cuinar?