CAMPANYA DE LA RENDA 2018

¿Dubtes sobre la declaració de la renda? Els gestors responen

Una experta del Col·legi de Gestors Administratius respondrà les preguntes dels lectors d'El Periódico

Per participar només cal enviar un correu electrònic amb la pregunta a factory@grupozeta.es

renta

renta

1
Es llegeix en minuts

La campanya per presentar la declaració de la renda torna a estar en marxa i, amb ella, poden arribar tota una sèrie de dubtes. Aquesta edició, la primera que només es pot presentar mitjançant formats electrònics, destaca per tota una sèrie de canvis que afecten, sobretot, les famílies. Per exemple, les exempcions per a les prestacions de maternitat i paternitat, les deduccions per les despeses de guarderia, noves deduccions per a famílies nombroses...

Notícies relacionades

Molts aspectes a tenir en compte que, de vegades, poden confondre el ciutadà. Per això, el Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya i El Periódico han arribat a un acord per resoldre tots els dubtes que els puguin sorgir als lectors sobre la Renda 2018. Gràcies a això, Concha Forteza, gestora administrativa i membre de la comissió fiscal, respondrà les diferents preguntes que enviïn els usuaris.

Com participar

Per participar en aquesta entrevista col·lectiva només cal enviar la pregunta corresponent al correu electrònic factory@grupozeta.es. Els periodistes d’El Periódico seleccionaran les qüestions més interessants i l’experta del Col·legi de Gestors Administratius les respondrà en una entrevista que es publicarà en els pròxims dies.