Viatge espacial

SpaceX ja té el primer turista que volarà al voltant de la Lluna

La companyia anunciarà la identitat del viatger espacial el dilluns 17 de setembre

L’empresa espacial privada SpaceX ha programat un viatge turístic al voltant de la Lluna. / EUROPA PRESS TV

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La companyia aeroespacial SpaceX, fundada per Elon MuskElon Musk, portarà el primer turista a l’espai perquè voli al voltant de la Lluna en un dels seus vehicles, ha anunciat a Twitter després d’assolir un acord amb aquest turista espacial.

"SpaceX ha firmat amb el primer passatger privat del món perquè voli al voltant de la Lluna a bord del nostre vehicle de llançament ‘Big Falcon Rocket’ (BFR)", ha assenyalat l’empresa en el seu missatge.

La companyia anunciarà la identitat d’aquest turista dilluns vinent, 17 de setembre.

SpaceX ha assegurat que es tracta d’un "important pas" perquè "la gent comuna que somia viatjar a l’espai" pugui fer-ho en el futur.

Notícies relacionades

Concebuda com una empresa amb enormes ambicions a llarg termini com aconseguir portar éssers humans a Mart, SpaceX s’encarregarà l’any vinent de traslladar a l’espai en la seva nau ‘Crew Dragon’ o ‘Dragon 2’ quatre astronautes de la NASA.

SpaceX i Boeing van ser les companyies contractades per la NASA per recuperar els viatges a l’espai des de terra nord-americà per mitjà de la col·laboració entre el sector públic i el privat.