Ciclisme

Giro d’Itàlia, en directe | Passeig triomfal de Roglic pels carrers de Roma

La 106a edició del Giro viu aquest diumenge l’intranscendent últim dia pels carrers de Roma amb el passeig triomfal de Roglic, que ha començat a plorar al confirmar la seva victòria d’etapa a Lussari

1
Es llegeix en minuts

El ciclista eslovè Primoz Roglic (Jumbo-Visma) es corona aquest diumenge guanyador del Giro d’Itàlia, després de l’aclaparadora victòria en la 20a i penúltima etapa de la ronda italiana. Aclamat per centenars de compatriotes, a l’haver-hi a prop la frontera amb Eslovènia, Roglic ha fet una tremenda actuació i s’ha sobreposat a un problema tècnic.

La 106a edició del Giro, per tant, viu aquest diumenge l’intranscendent últim dia pels carrers de Roma amb el passeig triomfal de Roglic, que ha començat a plorar al confirmar la seva victòria d’etapa a Lussari. Li ha recuperat al britànic Geraint Thomas (INEOS Grenadiers) 26 segons de desavantatge, amb problema inclòs a la bicicleta.

Segueix l’última etapa del Giro en directe:

Segueix l’última etapa del Giro en directe:

De cara a la 21a i última etapa, amb sortida i arribada a Roma, el Jumbo-Visma brindarà per la victòria de Roglic durant una jornada totalment plana sobre 135 quilòmetres. Els principals atractius turístics de la capital italiana, per exemple el Colosseu, el Fòrum Romà i la vora del riu Tíber, abaixarà el teló a aquest Giro amb accent eslovè.

–CLASSIFICACIONS. –Etapa.

1. Primoz Roglic (ESL/Jumbo-Visma) 44:23.

2. Geraint Thomas (GBR/INEOS Grenadiers) 40.

3. João Almeida (POR/UAE Team Emirates) 42.

4. Damiano Caruso (ITA/Bahrain-Victorius) 55.

5. Thibaut Pinot (FRA/Groupama-FDJ) 59.

–General.

1. Primoz Roglic (ESL/Jumbo-Visma) 82:40:36.

2. Geraint Thomas (GBR/INEOS Grenadiers) a 14.

3. João Almeida (POR/UAE Team Emirates) 1:15.

Notícies relacionades

4. Damiano Caruso (ITA/Bahrain-Victorius) 4:40.

5. Thibaut Pinot (FRA/Groupama-FDJ) 5:43.