Ciclisme

Segueix en directe la 1a etapa del Giro d’Itàlia

El recorregut d’aquest Giro compta amb 73 quilòmetres contra el crono, repartits en dues cronos planes la primera setmana i una cronoescalada en l’etapa 20

Segueix en directe la 1a etapa del Giro d’Itàlia
1
Es llegeix en minuts

El Giro d’Itàlia arrenca l’edició 106 amb sortida a Pescara i final a Roma, el 28 de maig, una ‘corsa rosa’ marcada per les tres etapes contrarellotge, que poden decidir una carrera en què hi ha dos favorits clars a passar l’australià Jai Hindley (Bora Hansgrohe), com són el belga Remco Evenepoel (Quick-Step) i l’eslovè Primoz Roglic (Jumbo Visma), i sense grans expectatives per al ciclisme nacional per l’absència de les principals opcions.

Notícies relacionades

El recorregut d’aquest Giro compta amb 73 quilòmetres contra el crono, repartits en dues cronos planes la primera setmana i una cronoescalada en l’etapa 20, però tindrà fins a set finals en alt, passant per les Dolomites i els Alps.

Malgrat l’absència de grans ports mítics com el Mortiloro, el Zoncolan i l’Stevio, n’hi haurà d’altres com Crans Montana, Lavaredo i la inèdita muntanya Lussari, on acabarà la cronoescalada. No serà tan agraït per als esprintadors, que amb prou feines tindran opcions per mostrar les seves qualitats.