Ciclisme

Pogacar té una caiguda i abandona la Lieja-Bastogne-Lieja

El ciclista eslovè ha anat per terra al quilòmetre 84 de la carrera belga, en què era el principal favorit a la victòria

Pogacar té una caiguda i abandona la Lieja-Bastogne-Lieja

SOUDAL QUICK STEP

1
Es llegeix en minuts
Sergi López-Egea
Sergi López-Egea

Periodista

Especialista en Periodisme esportiu i ciclisme

ver +

Tadej Pogacar ha abandonat la Lieja-Bastogne-Lieja, l’última gran clàssica de la primavera, al quilòmetre 84 després d’una caiguda que li ha impedit continuar la prova. El ciclista eslovè era el principal candidat a la victòria després d’haver guanyat les dues primeres proves de les Ardenes, l’Amstel Gold Race i la Fletxa Valona, així com el Tour de Flandes.

Fins al moment es desconeixen les ferides que s’ha fet el jove corredor eslovè de 24 anys que disputava la seva última carrera abans d’unes setmanes de descans per començar a preparar el Tour, en què aspira a la tercera victòria, després que l’any passat perdés la ronda francesa en el seu duel amb Jonas Vingegaard.

Triomf el 2021

Notícies relacionades

Pogacar havia guanyat totes les carreres en què havia participat aquesta temporada, des que va debutar al febrer a la Jaén Paraíso, fins a l’accident d’aquest diumenge que li ha suposat deixar la prova belga, que ja va guanyar el 2021. L’any passat es va perdre la Lieja-Bastogne-Lieja per la mort de la mare de la seva nòvia.

Més informació ben aviat.

Temes:

Tadej Pogacar