La ronda italiana

Giro 2022: Abandona Romain Bardet, un dels favorits

El corredor francès, amb un virus intestinal, ha hagut de dir adeu a la carrera quan ocupava la quarta plaça de la general

Giro 2022: Abandona Romain Bardet, un dels favorits

GIRO DE ITALIA

1
Es llegeix en minuts
Sergi López-Egea
Sergi López-Egea

Periodista

Especialista en Periodisme esportiu i ciclisme

ver +

Romain Bardet, un dels grans favorits del Giro 2022, ha abandonat aquest divendres en el transcurs de la 13a etapa. Fins ara, el ciclista francès i líder del DSM, ocupava la quarta plaça de la general, a tan sols 14 segons de diferència amb la ‘maglia rosa’, el corredor andalús Juanpe López.

Notícies relacionades

Un virus intestinal ha sigut la causa que ha obligat el corredor francès a posar peu a terra i enterrar les seves il·lusions de lluitar per la victòria en la carrera. Es trobava a tan sols 2 segons de Richard Carapaz, el principal favorit. Bardet i Mikel Landa van ser els únics que van poder respondre a l’atac del corredor equatorià diumenge passat ascendint el Blackhaus.

La 13a etapa del Giro finalitzarà aquest divendres cap a les 17.15 hores amb un perfil pla en el seu traçat final després d’un inici de mitja muntanya. Després de l’abandonament de Bardet, Landa passa a ocupar la sisena plaça de la classificació general.