Cinquena etapa

Roglic agafa el timó en la París-Niça

Triomf en solitari del nord-americà Brandon McNulty

Roglic agafa el timó en la París-Niça

UEA TEAM EMIRATES

1
Es llegeix en minuts
Sergi López-Egea
Sergi López-Egea

Periodista

Especialista en Periodisme esportiu i ciclisme

ver +

Gairebé es podria dir que ha sigut per accident i de forma inesperada però Primoz Roglic ja ha agafat el timó i per descomptat el jersei groc de la Paris-Niça, que finalitza diumenge. Així ha ocorregut en la cinquena etapa perquè Wout van Aert, el seu company al Jumbo, s’ha deixat anar i ha deixat anar el liderat en un terreny complicat, això sí, però amb dificultats que podria haver superat atesa la seva exquisida qualitat.

Notícies relacionades

L’etapa ha estat marcada per la fuga de Brandon McNulty, una altra perla enrolada en el conjunt d’Emirats, que en solitari ha posat en escac un pilot que s’ha presentat de forma molt fragmentada en la meta, en la primera etapa on ha apuntat certa muntanya en la ‘carrera del sol’.

De fet, al Jumbo pràcticament li era igual la identitat del titular del jersei groc, ja que els tres líders que hi ha hagut des de l’inici de la prova han sigut corredors del conjunt neerlandès; primer, Christophe Laporte, després Van Aert i ara Roglic. No obstant, la situació tàctica era molt millor la que tenien al finalitzar la contrarellotge amb dos ciclistes lluitant per la victòria. Ara, tot se centra en Roglic però no s’ha d’oblidar que l’any passat, en l’última etapa i després d’un domini inqüestionable, el ciclista eslovè va patir avaries i caigudes que el van destronar de forma inesperada.

Temes:

Primoz Roglic