Segon metall

Tòquio 2021 David Valero, bronze en ciclisme de muntanya

El corredor granadí succeeix Coloma en una carrera que guanya el britànic Pidcock

Tòquio 2021 David Valero, bronze en ciclisme de muntanya

EFE / CHRISTOPHER JUE

1
Es llegeix en minuts
Sergi López-Egea
Sergi López-Egea

Periodista

Especialista en Periodisme esportiu i ciclisme

ver +

El ciclista granadí David Valero ha complert aquest dilluns el somni que anhelava des que va decidir pujar-se a una bicicleta de muntanya a l’aconseguir la medalla de bronze en la carrera de l’especialitat i succeir a qui avui és el seu director en l’equip BH-Templo Café, que no és altre que Carlos Coloma, que va aconseguir fa cinc anys a Rio-2016 la tercera plaça de la carrera.

Notícies relacionades

Després d’una d’espectacular remuntada, Valero va anar guanyant posicions, capturant i superant els corredors que el precedien fins a celebrar a la meta la segona medalla de la delegació espanyola després de la que va aconseguir Adriana Cerezo dissabte en taekowdo.

La prova, marcada per la caiguda de Mathieu van der Poel, gran favorit, la va gunayar un altre corredor total, el britànic Thomas Pidcock, de l’equip Ineos, que combina, amb 21 anys, la bici de muntanya amb el ciclisme de carretera (segon en l’Amstel Gold Race, per exemple, i que vol córrer la Vuelta). La medalla de plata la va aconseguir el suís Mathias Flückiger.