DISCIPLINA COMPLICADA

Així es prepara una contrarellotge ciclista per equips

Les imatges del conjunt Movistar al circuit d’Almeria van ser realitzades amb drons esportius

Així es prepara una contrarellotge ciclista per equips
1
Es llegeix en minuts

Les espectaculars imatges mostren el conjunt Movistar preparant al circuit Costa d’Almeria una contrarellotge per equips, potser la disciplina ciclista més complicada de fer bé i on el corredor no depèn només de si mateix, sinó de la destresa i la força física dels companys.

Notícies relacionades

Les imatges van ser fetes el diumenge 17 de gener durant la concentració de pretemporada que el conjunt espanyol va realitzar a la província d’Almeria per començar a preparar i a dissenyar l’any ciclista que comença d’aquí a poques setmanes. Tot i que no hi ha contrarellotge per equips aquest any al traçat del Tour, encara no es coneixen els recorreguts ni el disseny de les etapes del Giro i de la Vuelta, i en una jornada d’aquestes característiques poden guanyar-se o perdre segons, o fins i tot minuts, que després resulten determinants en la lluita final per guanyar o quedar ben situat a la classificació general final.

La gravació es va efectuar amb l’ajuda de drons de carreres, que eren pilotats per Iván Merino, dues vegades campió d’Espanya de la modalitat.

Temes:

Movistar