MOLÈSTIES MUSCULARS

Alejandro Valverde renuncia al Giro

El ciclista murcià no està recuperat de la caiguda que va tenir la setmana passada i prescindeix de la ronda italiana amb la mirada posada en el Tour

aguasch47545719 29 de marzo del 2019  ciclismo  el ciclista alejandro valver190503104658

aguasch47545719 29 de marzo del 2019 ciclismo el ciclista alejandro valver190503104658

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Alejandro Valverde ha anunciat aquest divendres que no correrà la 102a edició del Giro d’Itàlia, que comença el dissabte 11 de maig a la ciutat de Bolonya. L’absència del campió del món de ciclisme oficial es deu a les molèsties arran de l’edema ossi que va patir la setmana passada després d’una caiguda mentre entrenava per carreteres belgues abans de la Lieja-Bastogne-Lieja, segons ha confirmat també en un comunicat el seu equip, el Movistar Team.

Notícies relacionades

El ciclista murcià està baix de moral, ja que en les últimes carreres en què ha participat les victòries no l’han acompanyat. I això després d’haver aconseguit podis en les dues primeres voltes, a València i als Emirats Àrabs, on a més va aconseguir un triomf d’etapa. El pes del mallot de l’arc de Sant Martí, els compromisos mediàtics i el canvi de rutina en els seus entrenaments l’han perjudicat. El campió del món mira ara cap al Tour de França, que no tenia inclòs en el seu calendari, i la Vuelta, en què serà el cap de files del Movistar. D’aquesta manera, serà Mikel Landa qui liderarà l’esquadra de Telefónica en la ronda italiana. 

"Una pena no poder acudir finalment a una gran prova com el Giro, però he de fer cas al cos i recuperar-me al 100% per afrontar el millor possible la resta de l’any. Molta sort als meus companys del Movistar Team a Itàlia", ha escrit aquest divendres Valverde a les xarxes socials.