els preparatius

L'etapa catalana de la Vuelta finalitzarà a l'avinguda de Catalunya d'Igualada

La vuitena jornada de la pròxima volta espanyola se celebrarà el 31 d'agost, començarà al costat del pavelló Xavi Tondo de Valls i pujarà a Montserrat

grupo-de-trabajo-2

grupo-de-trabajo-2

1
Es llegeix en minuts
Sergi López-Egea

La vuitena etapa de la Vuelta a Espanya 2019 finalitzarà a l’avinguda de Catalunya d’Igualada, segons han decidit aquest dimarts els tècnics de l’organització de la prova reunits a la capital de la comarca barcelonina de l’Anoia amb responsables municipals de la localitat. Els ciclistes arribaran a Igualada el 31 d’agost procedents de Valls, després de recórrer 168 quilòmetres.

Els responsables de producció de la Vuelta van iniciar aquest dilluns les localitzacions de l’arribada i sortida de l’única jornada plenament catalana que tindrà la pròxima edició de la volta espanyola. Dilluns van decidir que l’etapa comenci al costat del pavelló Xavi Tondo de la capital de l’Alt Camp a les 12.50 hores. És el mateix lloc d’on va sortir la sisena etapa de la Volta 2019 que va guanyar Michael Matthews a Vila-seca.

El perfil de l’etapa.

Notícies relacionades

L’etapa passarà per les localitats de Santa Coloma de Queralt i Manresa abans d’ascendir a Montserrat per la ruta des de Monistrol. Després de coronar la gran muntanya catalana, els ciclistes descendiran camí d’Igualada i buscaran cap a les 17.15 hores l’arc de meta que estarà instal·lat a l’avinguda de Catalunya, al costat del Parc Central, entre els carrers d’Itàlia i la carretera de Manresa.

Després d’acabar l’etapa, tota la caravana de la Vuelta es dirigirà a Andorra, ja que l’endemà es disputa una etapa clau de muntanya al Principat que acabarà als Cortals d’Encamp.