acte vandàlic

Uns desconeguts ruixen amb oli un tram de la Volta a Andalusia

Els serveis de neteja de l'Ajuntament de Sanlúcar de Barrameda van poder netejar la via abans del pas dels corredors

equipo-vasco

equipo-vasco

1
Es llegeix en minuts

 La Policia investiga l’autoria d’"un acte vandàlic" en el qual uns desconeguts han ruixat amb oli un tram d’una via a Sanlúcar de Barrameda (Cadis), pel qual poc després havia de passar la Volta Ciclista a Andalusia, que ha començat aquest dimecres.

En un comunicat de premsa,l’Ajuntament de Sanlúcar de Barrameda ha explicat que els serveis de neteja "van actuar ràpidament eliminant les restes d’oli" de la via i garantint així la seguretat dels corredors de la popular Ruta del Sol.

El Govern local ha lamentat "el nou intent de boicotejar els treballs dels serveis municipals de neteja" que ha ocorregut a la localitat, "en aquesta ocasió amb un esdeveniment de caràcter internacional com la Volta a Andalusia" que s’ha iniciat precisament a Sanlúcar de Barrameda i "és transmesa per televisions a173 països".

Des d’un cotxe

Notícies relacionades

En un tram del recorregut dels ciclistes per la localitat, a la rotonda denominada Los Doñana, la carretera havia sigut ruixada amb oli, probablement llançat des d’un vehicle, segons explica el consistori. Després de la neteja del lloc, la prova "ha discorregut amb total normalitat", es congratula el govern municipal.

"Una vegada més hem de lamentar l’actitud de falta de civisme d’algunes persones o d’un sector de la població, que sembla que són capaços d’embrutar la imatge internacional de la ciutat amb l’única intenció de fer malbé la del Govern local", apunta el govern local.