FINS AL 2021

Cofidis continuarà patrocinant la selecció espanyola els pròxims tres anys

L'acord permet, a més, el recolzament a diverses competicions en l'àmbit espanyol i un reforç del ciclisme femení

cofidis-acuerdo

cofidis-acuerdo

1
Es llegeix en minuts
Sergi López-Egea

Cofidis i la Federació Espanyola de Ciclisme han renovat aquest dimecres l’acord de patrocini per als pròxims tres anys, fins al 2021, perquè totes les seleccions espanyoles de ciclisme llueixin als mallots la publicitat de l’entitat de crèdit financer. D’aquesta manera, Cofidis serà el patrocinador en totes les disciplines, tant masculines com femenines, des de la categoria professional, passant per la sub-23 i acabant amb els júniors. Alejandro Valverde es va proclamar al setembre campió del món de ciclisme amb publicitat de la marca. 

Valverde es proclama campió del món a Innsbruck / ARXIU

A més, Cofidis, que compta amb equip professional (el més antic del pilot) des de 1996, també impulsarà l’esport femení, a l’incrementar el pressupost destinat al programa Univers Dona del Consell Superior d’Esports. El patrocini també suposa el recolzament a les Copes d’Espanya en categoria júnior, la Copa d’Espanya femenina i l’Open en bicicleta de muntanya, a més del ciclisme paralímpic. 

Firma a Madrid

Notícies relacionades

L’acte protocol·lari de la firma ha tingut lloc aquest dimecres a Madrid, entre Joan Sitges, director general de Cofidis Espanya, i José Luis López Cerrón, president de la Federació Espanyola de Ciclisme. "Aquesta renovació significa, a més –va recalcar Sitges–, una aposta pel ciclisme femení, en el qual creiem i recolzem.

La setmana que ve tindrà lloc a València la posada de llarg del conjunt Cofidis, que s’ha reforçat aquest any amb el fitxatge de l’escalador colombià Darwin Atapuma. La principal aposta de l’equip continua sent el velocista francès Nacer Bouhanni i continua comptant amb els espanyols Jesús (que va ser líder en l’última Vuelta) i José Herrada i l’andalús Luis Ángel Maté.