Sobirania i Progrés recapta fons per editar el DVD de 'Spain's Secret Conflict'

La campanya del projecte 'El món ens mira' busca finançament a Verkami perquè el documental es difongui internacionalment

Ramon Tremosa, Joel Joan, Miquel Strubell, Elisenda Paluzie i Raul Romeva, a la presentació del documental al Parlament Europeu.

Ramon Tremosa, Joel Joan, Miquel Strubell, Elisenda Paluzie i Raul Romeva, a la presentació del documental al Parlament Europeu. / Jennifer Jacquemart

1
Es llegeix en minuts
MARTA SALA / Barcelona

La plataforma digital Verkami promou la nova campanya de Sobirania i Progrés, 'El món ens mira', amb el objectiu principal de recaptar fons per editar en DVD el documental 'Spain's Secret Conflict'Spain's Secret Conflict, coproduït pel moviment polític --amb promotors com l'actor i director Joel Joan, el diputat Oriol Junqueras o la doctora Anna Puigvert--. A partir d'aquí, s'enviaria un exemplar d'aquest DVD a les 50 principals biblioteques del món i a 100 personalitats mundials per donar a conèixer al voltant del món "el conflicte de Catalunya i Espanya".

Els que proporcionin un donatiu seran recompensats amb diferents obsequis. Els que optin per una aportació mínima, se'ls enviarà el DVD del documental i, qui faci aportacions més valuoses, se l'obsequiarà amb diferents regals (una còpia del DVD, objectes de màrqueting dels productors, bosses fetes amb pancartes de manifestacions independentistes reciclades...).

Les aportacions es destinaran a editar el documental en DVD i ha fer els corresponents tràmits d'aquests vídeos a les biblioteques i personalitats internacionals, adjuntant una carta explicativa del procés que es viu a Catalunya.

El documental

Aquest documental, realitzat l'any 2011, tenia l'objectiu d'internacionalitzar el "conflicte entre Catalunya i Espanya". El vídeo va tenir una àmplia difusió per internet, amb més de 200.000 visites a la pàgina web, es va presentar al Parlament Europeu i en jornades organitzades a altres ciutats europees, així com en cine-fòrums a Catalunya.

Notícies relacionades

Si se supera l'objectiu de la recaptació, els fons addicionals es destinaran a afegir més biblioteques i més personalitats a la llista inicial de destinataris, perquè la difusió del documental sigui més gran.

Els enviaments es faran en el termini màxim de dos mesos des de la finalització de la campanya. L'organització de Sobirania i Progrés anirà fent públiques les respostes rebudes a les cartes enviades.