EDUCACIÓ

Josep Bargalló: «Farem una aposta d'escoles segures, obertes i comunitàries amb els ajuntaments»

El titular d'Educació ho va assegurar divendres durant una visita territorial a les poblacions de Balenyà i Muntanyola (Osona)

El conseller ha firmat amb cada ajuntament un conveni per impulsar una obra educativa

firma-del-convenio-gene

firma-del-convenio-gene

1
Es llegeix en minuts

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, va visitar divendres les poblacions de Balenyà i Muntanyola, a Osona, on va assegurar en declaracions als mitjans de comunicació que faran «una aposta d’escoles segures, obertes i comunitàries amb els ajuntaments».

El conseller va firmar amb cada ajuntament un conveni per impulsar una obra educativa. Van acompanyar el conseller la delegada del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Alba Camps, i la directora dels Serveis Territorials d'Educació a la Catalunya Central, Dolors Colell.

Notícies relacionades

El conseller d’Educació va manifestar que, «en el cas de Balenyà, es tracta de la part de secundària del nou institut escola Carles Capdevila i, en el cas de Muntanyola, es tracta d’una escola absolutament nova, amb la voluntat de l’ajuntament de centralitzar en una part del municipi dues infraestructures educatives culturals i esportives». En aquest sentit, va agrair als dos ajuntaments el seu «esforç i col·laboració, i a més és una demostració molt clara que l’educació és un servei públic comunitari del qual tots som corresponsables».

«El Departament és el màxim responsable de l’estat o de la planificació de les infraestructures, que no pot fer res d’esquena als ajuntaments ni sense la seva col·laboració», va afegir.