La Vuelta 2023

Els equips de la Vuelta a Espanya van elegir Castelldefels per preparar les dues primeres etapes

Els equips de la Vuelta a Espanya van elegir Castelldefels per preparar les dues primeres etapes

JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els 22 equips participants a la Vuelta Ciclista a Espanya han passat tot el cap de setmana en tres hotels de Castelldefels: el Gran Hotel Rey Don Jaime, l’Hotel Ciutat de Castelldefels i l’SB BCN Events), on han preparat les dues primeres etapes de la prova ciclista per etapes més importants de les que es disputen en territori espanyol i una de les més importants de tot el món.

«La presència dels ciclistes i tot l’equip tècnic i humà que els acompanya demostra el potencial de Castelldefels com a destí turístic esportiu generant un impacte econòmic positiu», assenyalen des de l’Ajuntament de Castelldefels en un comunicat.

Notícies relacionades

La prova va començar dissabte passat, dia 26, a la ciutat de Barcelona, amb una contrarellotge per equips de 14,8 quilòmetres passada per aigua que va acabar guanyant l’equip neerlandès DSM-Firmenich, liderat per Lorenzo Milesi. El diumenge 27, l’etapa va transcórrer entre Mataró i Barcelona, amb final a la muntanya de Montjuïc. Una jornada de 181,8 quilòmetres que va guanyar el danès Andreas Kron (Lotto Dstny).

Llegeix totes les notícies de Castelldefels a EL PERIÓDICO Castelldefels