Espectacles

Festival Nits d’Estiu entre Palmeres de Castelldefels 2023: dates i horaris

La iniciativa té l’objectiu de dinamitzar la plaça de les Palmeres i la zona de la platja les nits d’estiu

Festival Nits d’Estiu entre Palmeres de Castelldefels 2023: dates i horaris

Ayuntamiento de Castelldefels

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El festival Nits d’Estiu entre Palmeres, impulsat per l’Ajuntament de Castelldefels (Baix Llobregat), torna aquest any al seu emplaçament habitual de la plaça de les Palmeres.

La cita estival, del 30 de juny al 26 d’agost, inclou una programació d’actuacions de dansa i música d’estils variats –jazz, swing, blues, folk i pop, entre altres–. El seu objectiu és dinamitzar la zona de la plaça de les Palmeres i la platja en general, amb actuacions els divendres i dissabtes de 22 a 23.30 h (amb entrada gratuïta).

El Nits d’Estiu entre Palmeres comença aquest cap de setmana amb una cita doble: el divendres 30 de juny, amb l’actuació de La Cuarta Pared, i el dissabte 1 de juliol, amb l’Escola Municipal de Dansa. Els primers porten un espectacle de dansa, cant i teatre musical a càrrec del seu alumnat; mentre que els segons faran una selecció de les coreografies que van estrenar al festival de final de curs amb motiu dels 25 anys del centre.

El certamen inclou les següents actuacions: Roger Santaeugenia Quartet (7 de juliol), Performing Arts (8 de juliol), Vintage Hit Songs-VHS (21 de juliol), Cool Cat Combo (22 de juliol), Hoover Flags (28 de juliol), Scaramanga (29 de juliol), Chino Swingslide & The Sharps (4 d’agost), Alma de Boquerón (5 d’agost), David Ros (18 d’agost), Tori Sparks (19 d’agost), Enma Fernández (25 d’agost) i Cece Giannotti (26 d’agost).

Notícies relacionades

D’aquesta manera, la programació només descansa durant les Festes del Mar i la festa major d’estiu.

Llegeix totes les notícies de Castelldefels a EL PERIÓDICO Castelldefels