Fins al 4 de gener

Torna el Nadal a Castelldefels i amb aquest el ja tradicional pessebre de Playmobil local

  • La composició nadalenca canvia la seva ubicació i es pot trobar a la masia de Can Roca de Baix

  • Es tracta d’un diorama que es compon de més de 1.000 peces

Torna el Nadal a Castelldefels i amb aquest el ja tradicional pessebre de Playmobil local

Ayuntamiento de Castelldefels / Ramon Josa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de passar pel vestíbul de l’edifici històric de l’Ajuntament de Castelldefels durant sis anys, el vestíbul de la construcció de la República i les unitats de l’antiga OAC, el Pessebre de Playmobil de Castelldefels (Baix Llobregat) canvia la seva ubicació i aquest 2022 es pot veure a la masia de Can Roca de Baix, des del 25 de novembre.

«Des d’un costat més lúdic, però també amb un ingredient cultural, perquè les figures de Playmobil tenen una projecció icònica que els fa representatius de la cultura occidental, la ciutat de Castelldefels exhibeix l’espectacular escena de la nativitat per a aquestes aquestes festes nadalenques», expliquen des de l’Ajuntament de Castelldefels.

És un diorama que consta de més de 1.000 d’aquestes figures, popularment també conegudes com a ‘clics’, que constitueixen una escena de nativitat de 15 metres quadrats, dissenyades i muntades pel col·leccionista de Castelldefels Marco Carvutto, que fa més de deu anys que munta pessebres a Castelldefels.

El pessebre ofereix, com de costum, un petit joc. En aquesta ocasió, proposa trobar entre la multitud de personatges alguns ninots que «s’hi han colat».

Horaris

Aquest gran diorama format per aquestes figures populars, nascudes a Alemanya en la dècada de 1970, es pot veure fins al 4 de gener.

Del 25 de novembre al 4 de gener, l’horari de visita de dilluns a divendres és de 16 h a 20 h; mentre que els dissabtes és d’11 h a 14 h i de 16 h a 20 h.

Per la seva banda, els dies de la Festa Major d’hivern, del 6 al 8 de desembre, l’horari també serà d’11 h a 14 h i de 16 h a 20 h.

Notícies relacionades

Tanmateix, l’exposició estarà tancada els dies 24, 25, 26, 31 de desembre i 1 de gener del 2023.

Llegeix totes les notícies de Castelldefels a EL PERIÓDICO Castelldefels