On Catalunya

Turisme

Castelldefels ha rebut més de 6 milions de visitants des de principis d’any

Segons les dades del consistori, el 94% dels visitants eren de procedència nacional

Castelldefels ha rebut més de 6 milions de visitants des de principis d’any

Ayuntamiento de Castelldefels

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Castelldefels ha rebut més de 6,2 milions de visitants entre els mesos de gener i octubre del 2022, concretament 6.255.989 persones. Destaquen els mesos compresos entre l’abril i l’agost, quan es van concentrar 4,08 milions de visites a la localitat del Baix Llobregat.

Malgrat això, des de l’ajuntament remarquen que els mesos de setembre (521.061 visitants) i octubre (534.928 visitants) també van ser notables.

Es tracta de dades proporcionades per l’empresa Kido Dynamics, amb la qual l’àrea de Turisme de l’ajuntament té contractat un servei que facilita informació sobre les visites que rep la ciutat i que, a través de la tecnologia mòbil, permet distingir entre les persones que arriben a la ciutat a passar uns dies (pernoctadores) o les que fan una visita durant unes hores (excursionistes).

En aquesta comptabilització es deixen de banda els «visitants regulars», és a dir, les persones que no viuen a Castelldefels, però que venen habitualment per feina. Quant a la procedència de les visites, és majoritàriament nacional: 94% segons les últimes dades, amb un 6% de visitants internacionals.

Ocupació hotelera entre l’agost i l’octubre

Les dades d’ocupació hotelera van ser del 91,67% a l’agost, del 78,02% al setembre i del 71,23% a l’octubre.

Des del consistori recorden que l’any va començar amb una ocupació del 48,89% (gener), va arribar al 82,96% al maig i va pujar encara més els mesos d’estiu (87,39% al juny i 91,67% l’agost, com dèiem).

Notícies relacionades

Al setembre, el turisme nacional va suposar un 65,03% de les pernoctacions, i l’internacional, el 34,97% restant.

Llegeix totes les notícies de Castelldefels a EL PERIÓDICO Castelldefels