Successos

Detinguts els cinc implicats en una agressió a un mosso fora de servei a Castelldefels

  • Un dels agressors de l’agent es va entregar a la policia la setmana passada

  • El mosso ferit va acabar a l’hospital amb fractures al nas i parietal i va rebre 27 punts de sutura a la cara

Detinguts els cinc implicats en una agressió a un mosso fora de servei a Castelldefels
1
Es llegeix en minuts
ACN

Els Mossos d’Esquadra han detingut cinc persones, tres homes i dues dones d’entre 21 i 25 anys, com a presumptes autores d’una agressió a un mosso fora de servei a Castelldefels (el Baix Llobregat). Així, se’ls atribueixen delictes de lesions, robatori amb violència i intimidació i atemptat a un agent de l’autoritat.

La policia catalana explica que l’agent ferit va intervenir en una discussió entre un taxista i una noia dissabte passat a la matinada a Castelldefels. En aquell moment, un altre vehicle va aparèixer al lloc i, segons relaten els Mossos, tres homes que hi viatjaven van baixar del cotxe i van començar a colpejar l’agent.

El policia va ingressar a l’Hospital de Viladecans amb una fractura al nas i una de parietal i va rebre 27 punts de sutura a la cara. El 9 de novembre passat, un dels presumptes implicats en l’agressió ja es va presentar en dependències policials, on va ser detingut.

Més detencions

L’endemà, en un dispositiu de localització, els investigadors van detenir un home i una dona més a les poblacions de Viladecans (el Baix Llobregat) i Barcelona (Barcelonès). A més, divendres passat es van fer dues entrades i registres als domicilis dels investigats, a la localitat de Viladecans.

Així, el mateix divendres, es va detenir dues persones més relacionades amb l’agressió: una noia que es va presentar en dependències policials i un altre home que va ser localitzat pels investigadors dels Mossos d’Esquadra a la població de Gavà (el Baix Llobregat).

Notícies relacionades

També, una sisena persona va declarar en seu policial com a investigada per la seva presumpta relació amb els fets.

Llegeix totes les notícies de Castelldefels a EL PERIÓDICO Castelldefels