R. Quaresma: el campió d'Europa a la clínica elit d'Europa

El famós jugador de futbol s'ha sotmès a una pigmentació dels cabells a Turquia

La reputada clínica turca ofereix un servei integral i personalitzat per a cada pacient

quaresma-bild3

quaresma-bild3 / TAMO ZAEN

2
Es llegeix en minuts

Fa uns quants anys potser era un tema tabú, però amb el pas del temps els empelts capil·lars han anat guanyant força quant a visibilitat, i prova d’això és que rostres coneguts s’atreveixen a compartir la seva experiència per mostrar-ne els resultats tan satisfactoris.

És el cas del futbolista de fama mundial Ricardo Quaresma, que s’ha sotmès a una pigmentació dels cabells a la clínica Elithairtransplant. Després de diversos anys patint pèrdua de cabells, va optar per sotmetre’s a aquest tractament per augmentar la confiança en si mateix i sentir-se més segur tant fora com dins dels terrenys de joc.

Es va posar a les mans del millor doctor en trasplantament capil·lar a Turquia, el Doctor Balwi, a qui l’avalen nombrosos certificats de qualitat i multitud de testimonis de pacients satisfets. Si en alguna cosa coincideixen tots els pacients és en la confiança i professionalitat que inspira el seu equip, el qual atén i resol tots els dubtes dels seus clients, que no solen ser pocs a l’enfrontar-se a un tractament tan innovador.

El facultatiu li va recomanar el tractament de micropigmentació pel seu tipus de cabells

Adaptació a cada cas

El Dr. Balwi va aconsellar a Quaresma el tractament de micropigmentació, ja que, tot i que la idea inicial del jugador era fer-se un trasplantament capil·lar, el facultatiu li va recomanar –partint de les seves necessitats i el seu tipus de cabells– una alternativa més eficient per al que buscava el pacient, ja que si alguna cosa caracteritza aquesta clínica és la seva adaptació a cada cas i a cada cap.

La diferència entre micropigmentació i empelt capil·lar és que la primera tècnica consisteix en la microinjecció al cuir cabellut de pigments naturals que ajuden a dissimular la pèrdua de densitat capil·lar, mentre que en l’empelt s’extreu cabell a cabell d’una zona donant amb fol·licles pilosos vius i es col·loquen a l’àrea desproveïda de cabells. Aquesta segona opció –també coneguda com a tècnica FUE (extracció individual de fol·licles)– és la més recomanada quan es volen recuperar uns cabells amb força, sobretot si el que es desitja és deixar-se’l llarg.

Microinjecció al cuir cabellut de pigments naturals

Més de 20.000 trasplantaments

Notícies relacionades

El doctor Balwi compta amb més de set anys d’experiència en el camp del trasplantament capil·lar a Turquia i ha realitzat exitosament més de 20.000 trasplantaments. Des del 2009, sota el nom d’Elithairtransplant s’ha especialitzat en tractaments de clients d’Europa, l’Orient Mitjà i de Turquia. L’empelt capil·lar a Turquia es porta a terme exclusivament a l’Istinye Üniversitesi Hastanesi, una de les clíniques més grans i prestigioses d’Europa. És reconeguda per les seves nítides tasques i l’excel·lent suport brindat als seus pacients. Qui millor que ell, que s’ha sotmès al procediment de l’empelt capil·lar, és capaç de comprendre perfectament totes les preocupacions dels seus pacients.

Atesos els bons resultats que donen aquests tractaments a Turquia i la seva alta demanda, s’ofereix al pacient la contractació d’un ‘pack’ integral en el qual –a excepció dels bitllets d’avió– s’inclou l’allotjament en hotel de quatre estrelles superior, trasllat VIP des de l’aeroport, intèrprets, tractament, preexamen i postexamen, medicació i productes per a la cura, a més d’una garantia de 30 anys.

Temes:

Turquia