Bàsquet

El Barça aposta per Brizuela i pagarà la clàusula de rescissió

El Barça aposta per Brizuela i pagarà la clàusula de rescissió

ACB photo

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’escorta de l’Unicaja Darío Brizuela és molta prop de tancar un acord amb el FC Barcelona, que està decidit a pagar la clàusula de rescissió de l’internacional, situada per sobre del milió d’euros, per aconseguir els seus serveis.

Brizuela, que va renovar a l’abril amb el club malagueny per tres temporades, ha rebut una oferta de l’entitat blaugrana que millora el seu salari i li iguala els anys de vinculació.

El donostiarra, de 28 anys, es va proclamar aquesta passada temporada campió de la Copa del Rei i va disputar les semifinals de la Lliga Endesa i la final a quatre de la Lliga de Campions de Bàsquet (BCL) amb l’Unicaja, amb el qual va fer una mitjana de 9,2 punts amb un 30,3% d’encert en triples i 2,2 assistències en 16 minuts per partit. En els quarts de final de la Copa, l’Unicaja va eliminar el Barça i Brizuela va ser el jugador decisiu del quadro malagueny a l’anotar 27 punts.

En les quatre temporades que ha militat a l’Unicaja ha jugat 160 partits, amb una mitjana d’anotació de 12,73 punts.

Notícies relacionades

La incorporació de Darío Brizuela, si es confirma, elevarà el nombre de jugadors de quota de la plantilla blaugrana, que ara mateix compta amb Álex Abrines i Oriol Paulí. Sergi Martínez, James Nnaji i recuperarà, amb tota seguretat, Michael Caicedo, que ha jugat cedit al Granada.

Brizuela, convocat per la selecció espanyola per disputar el Mundial, es va proclamar campió d’Europa amb el combinat nacional i abans d’arribar a l’Unicaja va militar a l’Estudiantes.